NATIONALE SLEEPBOOTDAGEN GAAN NIET DOOR!!!!!

23-3-2020

Aan de vooravond van de 15e editie van de Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis hebben we helaas moeten besluiten het evenement van de kalender te halen.
Vorige week gaven we aan dat we over het al dan niet doorgaan niet eerder wilden beslissen dan rond 6 april. Maar de ontwikkelingen hebben ons alsnog doen besluiten nu al duidelijkheid te geven.
Die ontwikkelingen hebben vanzelfsprekend alles te maken met de situatie rondom de Corona-crisis. Als gevolg daarvan kwamen vorige week bij onze mede-organisator, de Vereniging De MotorSleepboot (VDMS), tientallen afzeggingen van sleepboot- en opduwereigenaren binnen. Voor ons hét signaal om de knoop door te hakken. In het meest gunstige geval is er wellicht weer wat ‘licht aan de horizon’ rondom het Hemelvaartsweekend. Maar dan nog is het veel te vroeg om een evenement als het onze te houden.
Enorm jammer natuurlijk, maar de gezondheid van ons allemaal gaat boven alles.
Wij richten het kompas op 2022! Zet het alvast in je agenda: 26, 27 en 28 mei!!!!

NIEUWSARCHIEF

Sponsoren


Programma

PHOTO GALLERY

Tijdens de Nationale Sleepbootdagen worden er natuurlijk honderden foto's gemaakt door zowel professionals als amateurfotografen. U kunt ook uw foto mailen! Misschien ziet u hem dan wel terug in ons album!

LAATSTE NIEUWS

Aan de vooravond van de 15e editie van de Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis hebben we helaas moeten besluiten het evenement van de kalender te halen.Vorige week gaven we aan dat we...

PROGRAMMA

Aan het programma voor 2020 moet nog invulling worden gegeven. Zodra het programma bekend is zorgen wij voor een update.

Gastenboek

Laat hier uw bericht achter

DOWNLOAD KRANT

Deze krant is een uitgave van de Stichting Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis en wordt huis-aan-huis bezorgd in de gehele regio. Ook adverteren? Klik hier voor meer informatie omtrent de mogelijkheden!

LIVE WEBCAM

Vanaf Hotel Zwartewater kunt u live meekijken via de webcam. Geniet van het evenement ook als u niet in de gelegenheid bent om alles mee te beleven.