Bonsink Aquaservice bv

Bonsink Aquaservice, gevestigd in het waterrijke Zwartsluis, is gespecialiseerd in het onderhoud en levering van technische componenten voor plezierjachten en bedrijfsvaart. Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap in het onderhoud van motoren, generatoren, verwarmingen, elektra en alle mogelijke equipment kunnen wij u zeer goed van dienst zijn. Wij werken snel en vakkundig en leveren indien gewenst advies op maat.

Sponsoren


Programma

PHOTO GALLERY

Tijdens de Nationale Sleepbootdagen worden er natuurlijk honderden foto's gemaakt door zowel professionals als amateurfotografen. U kunt ook uw foto mailen! Misschien ziet u hem dan wel terug in ons album!

LAATSTE NIEUWS

Wat een heerlijke, ontspannen tweede Sleepbootdag met demonstraties van Patrick Smit. Jeetje zeg, wat die man kan met een fiets. Maar ook met een werkelijk spetterend optreden van  Take7 Energy...

PROGRAMMA

Ook in 2022 weer een gevarieerd programma met tal van activiteiten op zowel de wal als het water.

Gastenboek

Laat hier uw bericht achter

DOWNLOAD KRANT

In 2022 verschijnt er geen programmakrant. De actuele stand van zaken rondom het programma is te zien op deze site én in de dagfolder die tijdens het evenement op het parcours wordt aangeboden.

LIVE WEBCAM

Vanaf Hotel Zwartewater kunt u live meekijken via de webcam. Geniet van het evenement ook als u niet in de gelegenheid bent om alles mee te beleven.