En op naar dag twee!

27-5-2022

We zitten nog een beetje bij te komen van een wel heel mooie eerste dag. Wat een sfeer, wat een gezelligheid en wat fijn toch dat we elkaar op deze mooie manier weer kunnen en mogen ontmoeten.
Vandaag dag twee met de Kleedjesmarkt aan de Handelskade, wervelende optredens van Energy X en Take 7 op het podium aan de Kolksluiskade, sleepboten op het Zwarte Water die gaan uitmaken wie de meeste 'spierballen' heeft en natuurlijk later op de dag de Nacht van Zwartsluis.
Kortom, weer genoeg te beleven!

NIEUWSARCHIEF

Sponsoren


Programma

PHOTO GALLERY

Tijdens de Nationale Sleepbootdagen worden er natuurlijk honderden foto's gemaakt door zowel professionals als amateurfotografen. U kunt ook uw foto mailen! Misschien ziet u hem dan wel terug in ons album!

LAATSTE NIEUWS

Nog minder dan 2 maanden te gaan en dan is het al weer zover; De Nationale Sleepbootdagen 2024 in Zwartsluis!De voorbereidingen gaan vol gas door en het programma is voor...

PROGRAMMA

Ook in 2024 weer een gevarieerd programma met tal van activiteiten op zowel de wal als het water.

Gastenboek

Laat hier uw bericht achter

DOWNLOAD KRANT

In 2024 verschijnt er wederom een programmakrant, deze is hier te downloaden. Daarnaast is de actuele stand van zaken rondom het programma te zien op deze site én in de dagfolder die tijdens het evenement op het parcours wordt aangeboden.

LIVE WEBCAM

Vanaf Hotel Zwartewater kunt u live meekijken via de webcam. Geniet van het evenement ook als u niet in de gelegenheid bent om alles mee te beleven.