De voorbereidingen voor editie 2024 zijn gestart

22-11-2023

Het is alweer november en op de achtergrond is de organisatie al weer druk bezig om de Sleepbootdagen 2024 vorm te geven.
Eerste prioriteit is om het bestuur op volle sterkte te brengen zodat de aftredende bestuursleden na deze editie met een gerust hart afscheid kunnen nemen.

De eerste band is geboekt, De Perfect Showband zal op Hemelvaartsdag op het terras van de Blizzard voor een spetterende show gaan zorgen.

We houden jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

NIEUWSARCHIEF

Sponsoren


Programma

PHOTO GALLERY

Tijdens de Nationale Sleepbootdagen worden er natuurlijk honderden foto's gemaakt door zowel professionals als amateurfotografen. U kunt ook uw foto mailen! Misschien ziet u hem dan wel terug in ons album!

LAATSTE NIEUWS

Nog minder dan 2 maanden te gaan en dan is het al weer zover; De Nationale Sleepbootdagen 2024 in Zwartsluis!De voorbereidingen gaan vol gas door en het programma is voor...

PROGRAMMA

Ook in 2024 weer een gevarieerd programma met tal van activiteiten op zowel de wal als het water.

Gastenboek

Laat hier uw bericht achter

DOWNLOAD KRANT

In 2024 verschijnt er wederom een programmakrant, deze is hier te downloaden. Daarnaast is de actuele stand van zaken rondom het programma te zien op deze site én in de dagfolder die tijdens het evenement op het parcours wordt aangeboden.

LIVE WEBCAM

Vanaf Hotel Zwartewater kunt u live meekijken via de webcam. Geniet van het evenement ook als u niet in de gelegenheid bent om alles mee te beleven.