Voorbereidingen 2020 zijn begonnen

02-9-2019

Het bestuur van de Stichting Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis is in juni al bescheiden begonnen met de opzet voor 2020. Deze maand, september, gaat het volle kracht vooruit. De sponsorwerving gaat beginnen, de eerste vergadering met het bestuur van Vereniging de MotorSleepboot staat in de agenda. Kortom, de koers richting 21, 22 en 23 mei 2020 is uitgezet.
Zodra er meer nieuws te melden valt, is dat op deze site te lezen.

NIEUWSARCHIEF

Sponsoren


Programma

PHOTO GALLERY

Tijdens de Nationale Sleepbootdagen worden er natuurlijk honderden foto's gemaakt door zowel professionals als amateurfotografen. U kunt ook uw foto mailen! Misschien ziet u hem dan wel terug in ons album!

LAATSTE NIEUWS

Wat een heerlijke, ontspannen tweede Sleepbootdag met demonstraties van Patrick Smit. Jeetje zeg, wat die man kan met een fiets. Maar ook met een werkelijk spetterend optreden van  Take7 Energy...

PROGRAMMA

Ook in 2022 weer een gevarieerd programma met tal van activiteiten op zowel de wal als het water.

Gastenboek

Laat hier uw bericht achter

DOWNLOAD KRANT

In 2022 verschijnt er geen programmakrant. De actuele stand van zaken rondom het programma is te zien op deze site én in de dagfolder die tijdens het evenement op het parcours wordt aangeboden.

LIVE WEBCAM

Vanaf Hotel Zwartewater kunt u live meekijken via de webcam. Geniet van het evenement ook als u niet in de gelegenheid bent om alles mee te beleven.