Nationale Sleepbootdagen in de pers (2)

14-5-2018

Zwartsluisactueel.nl, 12 mei 2018

Met een mini-versie van Storm over Beulake op het dek van een marineschip werden de Nationale Sleepbootdagen 2018 afgesloten. Een editie die de verwachtingen weer meer dan waarmaakte. “Het mooie is dat je alleen maar vrolijke gezichten ziet”, zegt voorzitter Roel Schurink van de organisatie.

Voor meer én een uitgebreid videoverslag: http://www.zwartsluisactueel.nl/2018/05/12/beulake-besluit-meer-dan-geslaagde-sleepbootdagen/

 

 

NIEUWSARCHIEF

Sponsoren


Programma

PHOTO GALLERY

Tijdens de Nationale Sleepbootdagen worden er natuurlijk honderden foto's gemaakt door zowel professionals als amateurfotografen. U kunt ook uw foto mailen! Misschien ziet u hem dan wel terug in ons album!

LAATSTE NIEUWS

De Stentor - 12 mei 2018 De Nationale Sleepbootdagen in Zwartsluis hebben de afgelopen drie dagen ongeveer 60.000 bezoekers getrokken. Het bezoekersaantal is vergelijkbaar met de vorige editie van twee...

PROGRAMMA

Ancora is in 2018 hoofdact van het muziekprogramma op Hemelvaartsdag. Rondom dit optreden zorgt showband Karambam voor vele uurtjes muziek- en zangplezier.

Gastenboek

Laat hier uw bericht achter

DOWNLOAD KRANT

Deze krant is een uitgave van de Stichting Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis en wordt huis-aan-huis bezorgd in de gehele regio. Ook adverteren? Klik hier voor meer informatie omtrent de mogelijkheden!

LIVE WEBCAM

Vanaf Hotel Zwartewater kunt u live meekijken via de webcam. Geniet van het evenement ook als u niet in de gelegenheid bent om alles mee te beleven.