Het aftellen is begonnen: nog even geduld!

10-5-2022

Het aftellen is inmiddels begonnen. Sinds de organisatie een kleine twee weken geleden echt 'groen licht' kreeg om door te gaan met het evenement, wordt er met man/vrouw en macht gewerkt aan de laatste voorbereidingen voor de 15e editie van de Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis. Dat vraagt nogal wat van de 'ploeg van 10' die in enkele weken nog zaken moet regelen die normaal gesproken maanden van tevoren al afgewerkt zijn. Maar dat weerhoudt deze ploeg er niet van om met een inzet van meer dan 100 procent alles in het werk te stellen om ervoor te zorgen dat Zwartsluis eind mei weer drie 'bruisende dagen' gaat beleven. 

Jij komt toch ook?! Je bent meer dan welkom!!

NIEUWSARCHIEF

Sponsoren


Programma

PHOTO GALLERY

Tijdens de Nationale Sleepbootdagen worden er natuurlijk honderden foto's gemaakt door zowel professionals als amateurfotografen. U kunt ook uw foto mailen! Misschien ziet u hem dan wel terug in ons album!

LAATSTE NIEUWS

Op Hemelvaartsdag meteen een mooi hoogtepunt in het programma de verlichte avondvaart. Intussen hebben zich zo'n 60 sleepboten en opduwers aangemeld voor deelname aan dit, altijd mooi, schouwspel. De muzikale...

PROGRAMMA

Ook in 2022 weer een gevarieerd programma met tal van activiteiten op zowel de wal als het water.

Gastenboek

Laat hier uw bericht achter

DOWNLOAD KRANT

In 2022 verschijnt er geen programmakrant. De actuele stand van zaken rondom het programma is te zien op deze site én in de dagfolder die tijdens het evenement op het parcours wordt aangeboden.

LIVE WEBCAM

Vanaf Hotel Zwartewater kunt u live meekijken via de webcam. Geniet van het evenement ook als u niet in de gelegenheid bent om alles mee te beleven.