Veno Heating Systems

Veno Heating Systems is gespecialiseerd in verwarmingssystemen voor inbouw in jachten, campers, vrachtwagens en personenwagens. Deze nieuwste onderneming van Arjan en Ria Bruintjes ligt in het verlengde van hun passie voor jachten, die ver teruggaat. Arjan heeft meer dan 30 jaar ervaring in de jachtbouw en Ria’s vader was eigenaar van een jachtwerf. In 2012 besloten zij tot de oprichting van Veno Yachting, dat luxe jachten bouwt. Niet veel later volgde Veno Yacht Service, een onderhoudsbedrijf gericht op jachten. Begin 2016 breidden Arjan en Ria hun activiteiten ten slotte uit met Veno Heating Systems.

Veno Heating Systems is de trotse importeur van Planar-kachels voor Nederland. Daarnaast beschikt de onderneming over certificaten voor de installatie en reparatie van de kachels. Bovendien verkoopt Veno Heating Systems alle benodigde accessoires, zoals slangen, verdeelstukken en uitstroomstukken.

Veno Heating Systems hecht grote waarde aan persoonlijk contact. Als u vragen hebt of ons aanbod persoonlijk wilt komen bekijken, nodigen wij u van harte uit voor een bezoek aan ons kantoor. U vindt ons aan De Grote Kranerweerd 63-10 te Zwartsluis.

Sponsoren


Programma

PHOTO GALLERY

Tijdens de Nationale Sleepbootdagen worden er natuurlijk honderden foto's gemaakt door zowel professionals als amateurfotografen. U kunt ook uw foto mailen! Misschien ziet u hem dan wel terug in ons album!

LAATSTE NIEUWS

Aan de vooravond van de 15e editie van de Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis hebben we helaas moeten besluiten het evenement van de kalender te halen.Vorige week gaven we aan dat we...

PROGRAMMA

Aan het programma voor 2020 moet nog invulling worden gegeven. Zodra het programma bekend is zorgen wij voor een update.

Gastenboek

Laat hier uw bericht achter

DOWNLOAD KRANT

Deze krant is een uitgave van de Stichting Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis en wordt huis-aan-huis bezorgd in de gehele regio. Ook adverteren? Klik hier voor meer informatie omtrent de mogelijkheden!

LIVE WEBCAM

Vanaf Hotel Zwartewater kunt u live meekijken via de webcam. Geniet van het evenement ook als u niet in de gelegenheid bent om alles mee te beleven.