Veno Heating Systems

Veno Heating Systems is gespecialiseerd in verwarmingssystemen voor inbouw in jachten, campers, vrachtwagens en personenwagens. Deze nieuwste onderneming van Arjan en Ria Bruintjes ligt in het verlengde van hun passie voor jachten, die ver teruggaat. Arjan heeft meer dan 30 jaar ervaring in de jachtbouw en Ria’s vader was eigenaar van een jachtwerf. In 2012 besloten zij tot de oprichting van Veno Yachting, dat luxe jachten bouwt. Niet veel later volgde Veno Yacht Service, een onderhoudsbedrijf gericht op jachten. Begin 2016 breidden Arjan en Ria hun activiteiten ten slotte uit met Veno Heating Systems.

Veno Heating Systems is de trotse importeur van Planar-kachels voor Nederland. Daarnaast beschikt de onderneming over certificaten voor de installatie en reparatie van de kachels. Bovendien verkoopt Veno Heating Systems alle benodigde accessoires, zoals slangen, verdeelstukken en uitstroomstukken.

Veno Heating Systems hecht grote waarde aan persoonlijk contact. Als u vragen hebt of ons aanbod persoonlijk wilt komen bekijken, nodigen wij u van harte uit voor een bezoek aan ons kantoor. U vindt ons aan De Grote Kranerweerd 63-10 te Zwartsluis.

Sponsoren


Programma

PHOTO GALLERY

Tijdens de Nationale Sleepbootdagen worden er natuurlijk honderden foto's gemaakt door zowel professionals als amateurfotografen. U kunt ook uw foto mailen! Misschien ziet u hem dan wel terug in ons album!

LAATSTE NIEUWS

Het is alweer november en op de achtergrond is de organisatie al weer druk bezig om de Sleepbootdagen 2024 vorm te geven.Eerste prioriteit is om het bestuur op volle sterkte...

PROGRAMMA

Ook in 2022 weer een gevarieerd programma met tal van activiteiten op zowel de wal als het water.

Gastenboek

Laat hier uw bericht achter

DOWNLOAD KRANT

In 2022 verschijnt er geen programmakrant. De actuele stand van zaken rondom het programma is te zien op deze site én in de dagfolder die tijdens het evenement op het parcours wordt aangeboden.

LIVE WEBCAM

Vanaf Hotel Zwartewater kunt u live meekijken via de webcam. Geniet van het evenement ook als u niet in de gelegenheid bent om alles mee te beleven.