Van Dijk Banket

A masterpiece of cake van onze Hollandse meesters!
‘Bakken is een kunst’ is een bekend gezegde van Herman van Dijk. Wij geloven daarin. Een echte Van Dijk is niet zomaar een cake of koekje, maar elke keer opnieuw een klein meesterwerk. Dit wordt gemaakt door onze Hollandse meesters met een passie voor goed banket. Dit soort gepassioneerde banketliefhebbers vindt u bij ons niet alleen in de productie of de proefbakkerij, maar ook op onze commerciële afdeling.

Sponsoren


Programma

PHOTO GALLERY

Tijdens de Nationale Sleepbootdagen worden er natuurlijk honderden foto's gemaakt door zowel professionals als amateurfotografen. U kunt ook uw foto mailen! Misschien ziet u hem dan wel terug in ons album!

LAATSTE NIEUWS

Aan de vooravond van de 15e editie van de Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis hebben we helaas moeten besluiten het evenement van de kalender te halen.Vorige week gaven we aan dat we...

PROGRAMMA

Aan het programma voor 2020 moet nog invulling worden gegeven. Zodra het programma bekend is zorgen wij voor een update.

Gastenboek

Laat hier uw bericht achter

DOWNLOAD KRANT

Deze krant is een uitgave van de Stichting Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis en wordt huis-aan-huis bezorgd in de gehele regio. Ook adverteren? Klik hier voor meer informatie omtrent de mogelijkheden!

LIVE WEBCAM

Vanaf Hotel Zwartewater kunt u live meekijken via de webcam. Geniet van het evenement ook als u niet in de gelegenheid bent om alles mee te beleven.