Tamek

Maatschappelijk ondernemen

Tamek draagt graag haar steentje bij aan een betere maatschappij en doet ook haar best om zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit doen wij op velerlei manier, bijvoorbeeld in ons personeelsbeleid en materiaalgebruik, maar ook in ons wagenpark en huisvesting.

Om onze betrokkenheid te tonen in onze directe omgeving steunen wij lokale evenementen, verenigingen en stichtingen door middel van faciliteiten, menskracht, kennis of geld beschikbaar te stellen. In ruil hiervoor vragen wij een commerciële tegenprestatie, zoals het plaatsen van een reclamebord of andere uiting. Dit doen we niet alleen om onze naamsbekendheid te vergroten, maar ook omdat wij graag willen samenwerken met onze omgeving. Wij kiezen er voor om geen dure reclamecampagnes te doen, maar om onze beschikbare middelen in te zetten om lokaal actief en zichtbaar te zijn.

Sponsoren


Programma

PHOTO GALLERY

Tijdens de Nationale Sleepbootdagen worden er natuurlijk honderden foto's gemaakt door zowel professionals als amateurfotografen. U kunt ook uw foto mailen! Misschien ziet u hem dan wel terug in ons album!

LAATSTE NIEUWS

Het is alweer november en op de achtergrond is de organisatie al weer druk bezig om de Sleepbootdagen 2024 vorm te geven.Eerste prioriteit is om het bestuur op volle sterkte...

PROGRAMMA

Ook in 2022 weer een gevarieerd programma met tal van activiteiten op zowel de wal als het water.

Gastenboek

Laat hier uw bericht achter

DOWNLOAD KRANT

In 2022 verschijnt er geen programmakrant. De actuele stand van zaken rondom het programma is te zien op deze site én in de dagfolder die tijdens het evenement op het parcours wordt aangeboden.

LIVE WEBCAM

Vanaf Hotel Zwartewater kunt u live meekijken via de webcam. Geniet van het evenement ook als u niet in de gelegenheid bent om alles mee te beleven.