Scheepswerf Geertman

Scheepswerf Geertman is gevestigd in het Overijsselse Zwartsluis, direct gelegen aan het Meppelerdiep. Kwaliteit en overleg staat bij Scheepswerf Geertman voorop.De scheepswerf in Zwartsluis beschikt over een dwarshelling van 86 meter en een afbouwkade van 110 meter. De medewerkers zijn allround specialisten en hebben veel kennis en veel ervaring met de scheepvaart, van moderne tot authentieke binnenvaart, van stuurwerkinrichtingen tot gecompliceerde (schade) reparaties. Wij zorgen ervoor dat u uw eigen voorzieningen aan boord kunt blijven gebruiken op de dwarshelling, mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u altijd gratis gebruik maken van de toiletten, douches en witgoed van de werf. Bij complete verbouwingen van de roef kan Geertman een complete huisvesting aan de werf in Zwartsluis verzorgen.

Wij hebben ervaringen met alle soorten binnenvaart, zoals;
beunschepen, drogelandingsschepen, tank- vaartschepen, klippers, tjalken, passagiersschepen, pleziervaart en woonschepen. Bij authentieke schepen zorgen wij voor het behoud van de charmes, zo plaatsen wij bijvoorbeeld weer origineel ogende klinknagels. De medewerkers denken graag met u mee en delen hun ervaringen om tot het gewenste resultaat te komen. En met de ruime en uitgebreide voorraad kunnen wij uw reparaties ook snel klaren, zodat u snel weer in de vaart kan!


Scheepswerf Geertman BV is lid van de VNSI en Metaalunie.

Sponsoren


Programma

PHOTO GALLERY

Tijdens de Nationale Sleepbootdagen worden er natuurlijk honderden foto's gemaakt door zowel professionals als amateurfotografen. U kunt ook uw foto mailen! Misschien ziet u hem dan wel terug in ons album!

LAATSTE NIEUWS

Aan de vooravond van de 15e editie van de Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis hebben we helaas moeten besluiten het evenement van de kalender te halen.Vorige week gaven we aan dat we...

PROGRAMMA

Aan het programma voor 2020 moet nog invulling worden gegeven. Zodra het programma bekend is zorgen wij voor een update.

Gastenboek

Laat hier uw bericht achter

DOWNLOAD KRANT

Deze krant is een uitgave van de Stichting Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis en wordt huis-aan-huis bezorgd in de gehele regio. Ook adverteren? Klik hier voor meer informatie omtrent de mogelijkheden!

LIVE WEBCAM

Vanaf Hotel Zwartewater kunt u live meekijken via de webcam. Geniet van het evenement ook als u niet in de gelegenheid bent om alles mee te beleven.