Scheepswerf Geertman

Scheepswerf Geertman is gevestigd in het Overijsselse Zwartsluis, direct gelegen aan het Meppelerdiep. Kwaliteit en overleg staat bij Scheepswerf Geertman voorop.De scheepswerf in Zwartsluis beschikt over een dwarshelling van 86 meter en een afbouwkade van 110 meter. De medewerkers zijn allround specialisten en hebben veel kennis en veel ervaring met de scheepvaart, van moderne tot authentieke binnenvaart, van stuurwerkinrichtingen tot gecompliceerde (schade) reparaties. Wij zorgen ervoor dat u uw eigen voorzieningen aan boord kunt blijven gebruiken op de dwarshelling, mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u altijd gratis gebruik maken van de toiletten, douches en witgoed van de werf. Bij complete verbouwingen van de roef kan Geertman een complete huisvesting aan de werf in Zwartsluis verzorgen.

Wij hebben ervaringen met alle soorten binnenvaart, zoals;
beunschepen, drogelandingsschepen, tank- vaartschepen, klippers, tjalken, passagiersschepen, pleziervaart en woonschepen. Bij authentieke schepen zorgen wij voor het behoud van de charmes, zo plaatsen wij bijvoorbeeld weer origineel ogende klinknagels. De medewerkers denken graag met u mee en delen hun ervaringen om tot het gewenste resultaat te komen. En met de ruime en uitgebreide voorraad kunnen wij uw reparaties ook snel klaren, zodat u snel weer in de vaart kan!


Scheepswerf Geertman BV is lid van de VNSI en Metaalunie.

Sponsoren


Programma

PHOTO GALLERY

Tijdens de Nationale Sleepbootdagen worden er natuurlijk honderden foto's gemaakt door zowel professionals als amateurfotografen. U kunt ook uw foto mailen! Misschien ziet u hem dan wel terug in ons album!

LAATSTE NIEUWS

Het is alweer november en op de achtergrond is de organisatie al weer druk bezig om de Sleepbootdagen 2024 vorm te geven.Eerste prioriteit is om het bestuur op volle sterkte...

PROGRAMMA

Ook in 2022 weer een gevarieerd programma met tal van activiteiten op zowel de wal als het water.

Gastenboek

Laat hier uw bericht achter

DOWNLOAD KRANT

In 2022 verschijnt er geen programmakrant. De actuele stand van zaken rondom het programma is te zien op deze site én in de dagfolder die tijdens het evenement op het parcours wordt aangeboden.

LIVE WEBCAM

Vanaf Hotel Zwartewater kunt u live meekijken via de webcam. Geniet van het evenement ook als u niet in de gelegenheid bent om alles mee te beleven.