1-2-3 Machine Verhuur

1-2-3 Machineverhuur

1-2-3 Machineverhuur is onderdeel van de Inter-Rent groep. Wij zijn een dynamisch verhuurbedrijf welke zich richt op de professionele verhuurmarkt.
Wij zijn al ruim 10 jaar actief in het verhuren van bouwmachines, in de breedste zin van het woord.

Vanuit negen vestigingen in Dronten, Apeldoorn, Emmeloord, Genemuiden, Huizen, Meppel, Raalte, Rosmalen en Zwolle bedienen we als jong en hecht team onze opdrachtgevers, die net als wijzelf veeleisende professionals zijn. Door de centrale ligging van onze vestigingen zijn wij in staat te allen tijde snel een passende machine te leveren.

Onze verhuurmedewerkers helpen u graag een juiste oplossing te vinden voor alle werkzaamheden.

Voordelen van het huren bij 1-2-3 Machineverhuur:
- Huren in een persoonlijke sfeer waar niet snel 'Nee' wordt gezegd
- Altijd de juiste machine voor elke klus
- Geen kosten voor magazijn en onderhoud
- Altijd een goedgekeurde machine
- Eigen transportmiddelen om op tijd te kunnen leveren
- Alle gehuurde materialen zijn verzekerd tegen schade en diefstal
- Door samenwerking met professionele partners een landelijk verhuurnetwerk
- Vaste transportkosten binnen onze regio's

Team 1-2-3 Machineverhuur

Sponsoren


Programma

PHOTO GALLERY

Tijdens de Nationale Sleepbootdagen worden er natuurlijk honderden foto's gemaakt door zowel professionals als amateurfotografen. U kunt ook uw foto mailen! Misschien ziet u hem dan wel terug in ons album!

LAATSTE NIEUWS

De Stentor - 12 mei 2018 De Nationale Sleepbootdagen in Zwartsluis hebben de afgelopen drie dagen ongeveer 60.000 bezoekers getrokken. Het bezoekersaantal is vergelijkbaar met de vorige editie van twee...

PROGRAMMA

Ancora is in 2018 hoofdact van het muziekprogramma op Hemelvaartsdag. Rondom dit optreden zorgt showband Karambam voor vele uurtjes muziek- en zangplezier.

Gastenboek

Laat hier uw bericht achter

DOWNLOAD KRANT

Deze krant is een uitgave van de Stichting Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis en wordt huis-aan-huis bezorgd in de gehele regio. Ook adverteren? Klik hier voor meer informatie omtrent de mogelijkheden!

LIVE WEBCAM

Vanaf Hotel Zwartewater kunt u live meekijken via de webcam. Geniet van het evenement ook als u niet in de gelegenheid bent om alles mee te beleven.