NATIONALE SLEEPBOOTDAGEN GAAN NIET DOOR!!!!!

23-3-2020

Aan de vooravond van de 15e editie van de Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis hebben we helaas moeten besluiten het evenement van de kalender te halen.
Vorige week gaven we aan dat we over het al dan niet doorgaan niet eerder wilden beslissen dan rond 6 april. Maar de ontwikkelingen hebben ons alsnog doen besluiten nu al duidelijkheid te geven.
Die ontwikkelingen hebben vanzelfsprekend alles te maken met de situatie rondom de Corona-crisis. Als gevolg daarvan kwamen vorige week bij onze mede-organisator, de Vereniging De MotorSleepboot (VDMS), tientallen afzeggingen van sleepboot- en opduwereigenaren binnen. Voor ons hét signaal om de knoop door te hakken. In het meest gunstige geval is er wellicht weer wat ‘licht aan de horizon’ rondom het Hemelvaartsweekend. Maar dan nog is het veel te vroeg om een evenement als het onze te houden.
Enorm jammer natuurlijk, maar de gezondheid van ons allemaal gaat boven alles.
Wij richten het kompas op 2022! Zet het alvast in je agenda: 26, 27 en 28 mei!!!!

NIEUWSARCHIEF

Sponsoren


Programma

PHOTO GALLERY

Tijdens de Nationale Sleepbootdagen worden er natuurlijk honderden foto's gemaakt door zowel professionals als amateurfotografen. U kunt ook uw foto mailen! Misschien ziet u hem dan wel terug in ons album!

LAATSTE NIEUWS

Op Hemelvaartsdag meteen een mooi hoogtepunt in het programma de verlichte avondvaart. Intussen hebben zich zo'n 60 sleepboten en opduwers aangemeld voor deelname aan dit, altijd mooi, schouwspel. De muzikale...

PROGRAMMA

Ook in 2022 weer een gevarieerd programma met tal van activiteiten op zowel de wal als het water.

Gastenboek

Laat hier uw bericht achter

DOWNLOAD KRANT

In 2022 verschijnt er geen programmakrant. De actuele stand van zaken rondom het programma is te zien op deze site én in de dagfolder die tijdens het evenement op het parcours wordt aangeboden.

LIVE WEBCAM

Vanaf Hotel Zwartewater kunt u live meekijken via de webcam. Geniet van het evenement ook als u niet in de gelegenheid bent om alles mee te beleven.